26.4.12

Ένας -πρώην- αμερικανός διπλωμάτης "ψηφίζει"...

Ένας -πρώην- αμερικανός διπλωμάτης, ο Brady Kiesling, "ψηφίζει" στις ελληνικές εκλογές. Όταν 9 χρόνια πριν είχε το θάρρος να παραιτηθεί από το διπλωματικό σώμα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την εισβολή της χώρας του στο Ιράκ τα ελληνικά ΜΜΕ τον είχαν σχεδόν αναγορεύσει σε ήρωα. Υπηρετούσε τότε στην Πρεσβεία της Αθήνας.
Επιπλέον, μέχρι το 2009 αρθρογραφούσε τακτικά στην Athens News.
Τώρα, έρχεται να απευθυνθεί στους Έλληνες φίλους του και σε σημερινό του άρθρο τους προτείνει να ψηφίσουν "Δράση". Για να δούμε πόσα ΜΜΕ θα τον αναφέρουν τώρα, έστω και ως αξιοπερίεργο... 

Η ηγεμονία των αριστερών ιδεών

Όταν κάποιοι κάναμε λόγο για ηγεμονία των αριστερών ιδεών στην Ελλάδα μας χλεύαζαν. Τώρα, έρχεται ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να ομολογήσει αυτό που ήταν καταφανές:

"Όπως είπε ο κ. Τσίπρας, η συνάντηση της Αριστεράς με τον πολιτισμό δεν είναι μόδα αλλά έχει ισχυρές καταβολές και αναφέρθηκε σε μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Θεοδωράκης, ο Ρίτσος, ο Κατράκης και πολλών ακόμη που έφεραν την ηγεμονία των αριστερών ιδεών στην Ελλάδα μέσω της λογοτεχνίας και των τεχνών."
(Τη συμμετοχή του πνευματικού κόσμου επιζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, 25/4/2012, www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ)

26.2.12

Αίλληνες Φυτητές


ΑΙΛΙΝΕΣ ΦΕΙΤΙΤΑΙΣ ΑΠΑΓΩΡΑΙΒΒΟΥΝ, ΣΤΑ ΜΑΙΛΟΙ ΤΥΣ ΠΑΝΑΙΠΠΗΣΤΙΜΟΙΑΚΕΙΣ ΚΙΝΩΤΟΙΤΤΑΣ ΝΑ ΠΣΟΙΦΥΣΟΥΝ ΓΟΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙΑ ΔΟΙΗΚΕΙΣΙΣ ΤΩΝ ΣΧΩΛΛΟΝ ΤΟΥΣ, ME ΣΙΝΘΥΜΑ « Η ΕΠΟΙΣΤΙΜΥ ΣΤΥΝ ΕΠΙΡΕΣΕΙΑ ΤΟΥ ΛΛΑΟΥ»

(από το www.market-talk.net)

8.1.12

Απόπειρα φίμωσης του Πάσχου Μανδραβέλη

Απόπειρα φίμωσης του γνωστού δημοσιογράφου Πάσχου Μανδραβέλη από τη συνδικαλιστική ηγεσία της ΕΣΗΕΑ -προστάτιδα υποτίθεται της ελευθερίας των δημοσιογράφων!!!

2.12.11

Καταθέσεις Ελλήνων βουλευτών στην Ελβετία;

Ελληνο-Ελβετός βουλευτής ξεμπροστιάζει τις ελληνικές κυβερνήσεις, για την άρνησή τους να συνεργαστούν με τις Ελβετικές αρχές: Διαβάστε εδώ.

8.11.11

Τα τσικό του ΚΚΕ

"Πανό στην Ακρόπολη από μέλη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ" σήμερα, σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά σάιτ.
Όταν ο Μανδραβέλης τους λέει ότι "θέλουν να γίνουν ΚΚΕ όταν μεγαλώσουν" θίγονται ή αισθάνονται την ανυπομονησία να τα κυριεύει;

1.11.11

Τραπεζίτες υπάλληλοι των πολιτικών

Διαβάστε ένα περιεκτικότατο και ακριβές σχόλιο ενός ακροατή του SKAI για τους επίορκους τραπεζίτες των ελληνικών τραπεζών που πρόδωσαν τους μετόχους των εταιρειών τους προκειμένου να γίνουν αρεστοί στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

12.10.11

Οι προαγωγοί της παρανομίας

...και οι κομματικοί προστάτες των συμμοριών:
(απο το Naftemporiki.gr, Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011 21:46 - Τελευταία Ενημέρωση : 11/10/2011 21:50 )

Βαρύτατες κατηγορίες για τη συμμορία με τα καλάσνικοφ
Ποινική δίωξη για δέκα αδικήματα απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος των συλληφθέντων για τις ληστείες με τα καλάσνικοφ σε σπίτια της Αθήνας. Μεταξύ των έξι κατηγορουμένων είναι και δύο ανήλικοι, ενώ οι αρχές αναζητούν άλλα δύο άτομα...
...Δύο από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης συνελήφθησαν χθες στον προαύλιο χώρο υπό κατάληψη Επαγγελματικού Λυκείου στο Νέο Κόσμο।

Έχει να πει κάτι το ΣΥΡΙΖΟ-ΚΚΕ που υποκινεί τις κάθε λογής παρανομίες; Μα φυσικά και όχι! Οι άνθρωποι των σκοτεινών παρασκηνίων δε θα τολμήσουν να απολογηθούν δημόσια...

9.8.11

Κοινωνικός διάλογος

Εξαιρετικό, από τον πάντα εύστοχο και καυστικό Πάσχο Μανδραβέλη:
"Κοινωνικός διάλογος στην Ελλάδα σημαίνει να μαζεύονται οι κάτοχοι των κρατικών προνομίων με τον υπουργό, για να διαπιστώσουν ότι τίποτε δεν πρέπει να αλλάξει."