25.8.08

Αθώα η Χαλκιά!

Όλοι αυτοί που ισχυρίζονται ότι η Φ. Χαλκιά πιάστηκε ντοπαρισμένη (επειδή έτσι λένε τάχα τα τεστ της WADA) ξεχνούν μια σημαντική λεπτομέρεια. Όπως είχε πει και η ίδια η αθλήτρια στους Ολυμπιακούς της Αθήνας, το 2004:

"Ήθελα να δείξω σε όλο τον κόσμο, ότι οι Έλληνες είναι γεννημένοι για την κορυφή. Πέρα από την προσπάθεια που έχω κάνει από τον Σεπτέμβριο, η επιμονή και η ελληνική ψυχή και τίποτα άλλο, δε χρειάζεται, για την κορυφή. Οτιδήποτε άλλο είναι υποκατάστατο για τους δεύτερους, που προσπαθούν να φτάσουν τους πρώτους. Εμείς οι Έλληνες είμαστε γεννημένοι πρωταθλητές και δεν χρειαζόμαστε δεκανίκια"


Επίσης, η ίδια είχε δηλώσει ότι:

«Οι Ελληνες είμαστε γεννημένοι πρώτοι. Τα υπόλοιπα είναι για τους δεύτερους. Το αποδεκνύουμε εδώ και χιλιάδες χρόνια σε όλον τον κόσμο. Το έχουμε στα κύτταρα μας και είναι το μεγαλύτερο δώρο. Είναι κρίμα να το αμφισβητούμε. Οταν υπάρχει ελληνική ψυχή και πίστη στον Θεό, μπορείς να κατακτήσεις την κορυφή του κόσμου».


Άρα, αφού η ίδια είναι γεννημένη πρώτη, έχει την πρωτιά στα "κύτταρά της" (whatever that is!) καθώς και πίστη στον Θεό (της Αγίας και Ομοουσίου τετράδος) αυτομάτως αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να έχει πάρει αναβολικά! Το πολύ - πολύ να έχει λάβει την μη απαγορευμένη ουσία τρια-λαρι-λαρό-νη!

Τουλάχιστον, κανείς δεν την κατηγόρησε για έλλειψη συναδελφικής αλληλεγγύης. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών είχε από την πρώτη στιγμή εκφράσει την συμπαράστασή της στον συνάδελφό της Κεντέρη, και τη συναδέλφισσά της Θάνου.

No comments: